Kronenberg: Bram Chardon sterk in dressuur

Kronenberg: Bram Chardon sterk in dressuur

0 152
Bram Chardon
Bram Chardon tijdens de dressuurproef

Op de tweede dag van Horse Driving Kronenberg verschenen de vierspannen, paramenners en enkelspannen in de ring. Bram Chardon gaf zijn visitekaartje af. 

Nederlandse vlag

Op de graspiste van Grandorse was Bram Chardon met zijn Donald, Floriano, Freddy en Generaal de concurrentie de baas. De pas 24-jarige menner uit Schipluiden zet een sterke proef neer en behaalde daarmee een eerste plaats. Zijn vader IJsbrand Chardon behaalde een vijfde plaats.  De Nederlandse vlag wapperde vandaag goed. Op de tweede en derde plaats zijn Koos de Ronde en Theo Timmerman geëindigd. De punten liggen dicht bij elkaar wat gaat zorgen voor een spannende vaardigheid morgen.

Enkelspannen

Aan de start verscheen vandaag de tweede groep enkelspannen. De huidige Nederlandse Kampioen Saskia Siebers zette met haar KWPN’er Axel een prachtige proef neer, die beloond werd met eerste plaats. Marie Tischer en Ans van der Velden staan op tweede en derde plaats van de 68 tellende deelnemersveld. De Nederlandse vrouwen waren goed op dreef tijdens de dressuur. De Nederlandse Francisca den Elzen won met haar Albrecht’s Hoeve’s Lars. Gevolgd door de Duitse Patricia Grosserichter met Doornik Star en Jacques Poppen met P.P.

Bron: Persbericht HDK / Hoefslag
Foto:

Reacties