Sterk deelnemersveld op NK Dressuur 2020

Sterk deelnemersveld op NK Dressuur 2020

0 3531
Edward Gal - Glock´s Zonik NK Dressuur 2017
Edward Gal en Glock´s Zonik op het NK Dressuur

Van donderdag 17 september tot en met zondag 20 september wordt het Nederlands Kampioenschap Dressuur verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Ondanks dat elke combinatie uniek is en ze zich allemaal op een andere manier voorbereiden, hebben ze allemaal hetzelfde doel voor ogen: het winnen van die gouden medaille.

Nederlandse top

Op donderdag staan de eerste onderdelen van de Children, Junioren, Young Riders, Para Dressuur en U25 op het programma. Vrijdag staat in het teken van de jeugd en para dressuur finales. De Zware Tour en Lichte tour zullen op zaterdag in het eerste onderdeel strijden om een finaleplaats. Tevens zal het ZZ-Zwaar met het eerste onderdeel van start gaan. Tot slot zal de spannende strijd zal op zondag beslist worden in de Kür op muziek voor de Lichte en de Zware Tour.

Een groot gedeelte van de top van Nederland zal aan de start komen. Edward Gal zal te zien zijn met GLOCK’s Zonik N.O.P en GLOCK’s Toto jr. Hans Peter Minderhoud gaat de strijd aan met Dreamboy N.O.P en ook Emmelie Scholtens met Desperado N.O.P zijn van de partij. Adelinde Cornelissen doet een gooi naar de titel met Fleau de Baian, Zephyr en Aquido en uiteraard is Madeleine Witte-Vrees met Cennin ook vastberaden om deze wedstrijd te winnen.

Livestream

Met al deze grote namen topruiters en -amazones kan het bijna niet anders dan dat er een spannende strijd gestreden gaat worden. Heb je geen toegangskaarten kunnen bemachtigen? Dan hebben wij goed nieuws! Tegen een kleine vergoeding kan je het hele kampioenschap volgen via Live-sport.tv.

Hoefslag houdt je op de hoogte

Natuurlijk zorgen wij er als Hoefslag-team ook dat je op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen en gebeurtenissen. Houd dus zeker onze website en sociale media-kanalen in de gaten om niks te missen van het laatste nieuws.

Alle startlijsten en uitslagen zijn hier te vinden.

Bron: Hoefslag

Foto: DigiShots

Reacties