Zaterdagkaarten KFPS Hengstenkeuring binnen een uur uitverkocht

Zaterdagkaarten KFPS Hengstenkeuring binnen een uur uitverkocht

0 433
Corina Conradi - Yersie C KFPS Hengstenkeuring 2018 © DigiShots

Nog nooit heeft het KFPS 100 dagen voor aanvang van het evenement moeten aankondigen dat de kaarten voor de Hengstenkeuring op zaterdag zijn uitverkocht. De leden van het KFPS kregen eerst de keuze. Hier is massaal gebruik van gemaakt en de eerste 10.000 tickets waren al verkocht. De openbare verkoop startte op maandag 30 september om 9 uur en binnen een uur waren de nog 550 beschikbare Hengstenkeuringskaarten voor zaterdag 11 januari verkocht.

Friesian Proms

De laatste jaren zijn de evenementen van het KFPS enorm in populariteit toegenomen. De Hengstenkeuring is steevast uitverkocht maar nog nooit zo vroeg voor aanvang van het evenement. Ook de muziek- & showavond Friesian Proms is erg populair en vliegen de tickets over de toonbank. Voor de Friesian Proms zijn meer kaarten beschikbaar en deze is dan ook nog niet uitverkocht, maar dit ligt wel in de verwachting.

Hengstenkeuring

Uit de gehele wereld komen meer dan 25.000 bezoekers naar de KFPS Hengstenkeuring die in januari in Leeuwarden plaatsvindt. Overdag is de arena voor het Friese paard, met keuringen van jonge hengsten, een educatief programma en de traditionele Hengstenkeuring. In de avonduren wordt de arena omgetoverd tot een ware concertzaal volop muziek met live orkest en topartiesten als Marcel Veenendaal, leadzanger van Di-Rect, The BlueBirds met Elske DeWall en natuurlijk het Friese paard die ook als topartiest wordt neergezet.

Bron: Phryso

Reacties