Beste twee- en driejarige paarden op Youngster Christmas Sale Houten *video’s*

Beste twee- en driejarige paarden op Youngster Christmas Sale Houten *video’s*

0 1007

Op zaterdag 16 december a.s. vormt de Zilfia’s Hoeve in Houten het decor voor de eerste editie van de Youngster Christmas Sale. Twee- en driejarige paarden komen onder de hamer, in een gezellige kerstsfeer.

De organisatie ligt in handen van die van de veulenveiling Tolbert/Houten. Konden de veulens nog via vrije inschrijving aangeboden worden, deze keer gaat het om paarden die met zorg voorgeselecteerd zijn.

Emir R

Twaalf dressuur- en zestien springpaarden komen onder de hamer, zowel hengsten, merries als ruinen. Duurste veulen op de afgelopen veilingen was een nakomeling van Emir R. Ook op deze veiling tekent de sympathieke krachtpatser, met Michael Greeve 1.50m geklasseerd, voor het vaderschap van een aantal paarden.

Deze Jillz, een bruine merrie uit 2014 (Dexter R x Sam R) zal veel bekijks trekken:

Eye Catcher

Van Eye Catcher, de expressieve zoon van Vivaldi die onder Kirsten Brouwer al geweldig presteert in de Lichte Tour en ook op de afgelopen hengstenkeuring opviel met zijn lichtvoetige en correct gebouwde nakomelingen, komen twee kinderen ter veiling.

Jaguar (Spielberg x Special D) is een van de dressuurpaarden die onder de hamer komt.

Kerstsfeer

De toegang voor de gezellige veiling is gratis. Voor meer informatie over de collectie en de laatste updates over het programma en de te veilen paarden, kijk op de website (LET OP: de volgorde op de site is niet de veilingvolgorde. Die wordt op 16 december bekendgemaakt).

Praktische informatie:
Zilfia’s Hoeve, Fortweg 13 Houten
Presentatie: 15.00 uur
Start veiling: 19.00 uur
www.christmasauction.nl
Voor de navigatie kunt u het beste Utrechtseweg 19 te Houten invoeren. Daarna de borden volgen.

U kunt een VIP tafel regelen via vivian@veilinghouten.nl.

De veiling is ook live te volgen via de livestream op de site. Telefonisch bieden is mogelijk!

Reacties