Word jij het nieuwe gezicht van Hartog?

Word jij het nieuwe gezicht van Hartog?

0 2346
Hartog

Hartog gaat deze week op zoek naar een nieuw gezicht. En iedereen kan het worden. Nou ja, ieder paard dan. Want ze zoeken een nieuwe ster voor op hun verpakkingen.

Ambassadeur

Roel Boersma, commercieel directeur bij Hartog legt uit. “We zijn er niet alleen voor topsporters. We maken ons hard maken voor alle paarden.  Ook de paarden die niet onder een continue kwaliteitsbewaking staan, hebben volop ruwvoer nodig. Daar gaat deze actie over. We zoeken een ambassadeur voor ruwvoer voor de paarden van de ‘gewone’ ruiters. Zo’n ruiter ben ik zelf trouwens ook”, lacht hij.

Britt Dekker

Iedereen kan dus mee doen. Een grote uitnodiging naar het basis- en middenkader. “Het enige is dat je ruwvoer een essentieel onderdeel van de paardenvoeding moet vinden”, voegt Roel toe. Een gewone ruiter die toch heel bijzonder is, is Britt Dekker. Zij presenteert deze actie op haar geheel eigen wijze. Haar antwoord op de vraag of ze zich wilde committeren aan deze actie kwam heel snel. “Natuurlijk sta ik voor ruwvoer! En ieder paard verdient fame, net zoals mijn Eve” aldus Dekker.

Ereplaats

Haast je snel naar de Facebook pagina van Hartog om deel te nemen aan deze actie. Meedoen kan tot 1 november. De winnaar krijgt een ereplaats op de verpakkingen en uiteraard een professionele fotoshoot cadeau!

Bron: Persbericht

Foto: Manon Laurijssen

Vergelijkbare artikelen

Reacties