Witte-Vrees over Saab Top 10 Dressage: ‘Het is heel bijzonder om gevraagd...

Witte-Vrees over Saab Top 10 Dressage: ‘Het is heel bijzonder om gevraagd te worden’

0 1602
Madeleine Witte-Vrees
Madeleine Witte-Vrees met Cennin

Nadat Sönke Rothenberger aangaf niet deel te kunnen nemen aan de Saab Top 10 Dressage, zal Madeleine Witte-Vrees met Cennin zijn plek vervullen. ‘De vorige keer dat ik gevraagd werd om mee te rijden kon ik niet, ik had al voor een wereldbekerwedstrijd ingeschreven. Maar nu ik dit jaar de uitnodiging opnieuw kreeg dacht ik: ik ga het gewoon doen!’ vertelt Witte-Vrees.

De Saab Top 10 Dressage vindt plaats tijdens de Sweden International Horse Show komend weekend, en brengt hiermee de beste ruiters van de wereld bij elkaar in één wedstrijd.

‘Meer dan je best kun je niet doen’

‘Het is natuurlijk super leuk om uitgenodigd te worden voor deze wedstrijd. Het betekent toch dat je bij de beste van de wereld hoort, en dat is gaaf. Er zijn wel een aantal kandidaten afgevallen, de Amerikanen bijvoorbeeld, die niet zomaar over kunnen komen voor een wedstrijd,’ legt Witte-Vrees uit.

‘Ik ga natuurlijk proberen om zo goed mogelijk te rijden, dat doet iedereen waarschijnlijk. Winnen ligt nu buiten mijn bereik, maar daardoor ga ik zeker niet minder mijn best doen. En weet je: meer dan je best kun je niet doen! Het zou mooi zijn als we twee goede proeven neer kunnen zetten, dan ben ik tevreden,’ sluit Witte-Vrees af.

Naast Witte-Vrees en Cennin zullen Edward Gal en Glock’s Zonik N.O.P ook voor Nederland uitkomen tijdens Saab Top 10 Dressage in Zweden.

 

Bron: Hoefslag / Overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan

Foto: Digishots

Reacties