Tweede winst in Falsterbo voor Malin Baryard-Johnsson

Tweede winst in Falsterbo voor Malin Baryard-Johnsson

H&M Second Chance
Malin Baryard Johnsson - H&M Second Chance CHIO Rotterdam 2017 © DigiShots

De Zweedse Malin Baryard-Johnsson heeft tijdens een thuiswedstrijd in Falsterbo haar tweede overwinning van deze week geboekt. Op H&M Second Chance (Carland x White Clover) won ze vandaag de 1.45 ‘Stiftelsen Falsterbo Horse Show Prize’.

Halve seconde

Met 57,32 seconden was Baryard-Johsson ruim halve seconde sneller dan de Franse Edward Levy en Divine de la Roque (For Hero x Kannan) en bijna een seconde sneller dan Peder Fredicson, die het op H&M Kirio van den Bosrand (Cardento x. Utrillo v. Heffinck) met de derde plaats moest doen. De vierde plaats was voor Olivier Robert op zijn Vadrouille d’Avril (Popayan x Quatar de Plape).

Bart Bles

Een paar uur later ging Felix Koller ervandoor met de winst tijdens de tweede 1.45 klasse van de dag. De kwalificatiewedstrijd voor de derby van zaterdag. Op de 10-jarige Chaciente (Chacco Blue x Converter 2) bleef hij Bart Bles en Grand Canyon (Cartani x Nabab de Reve) voor.

Paul Estermann en Babylone des Erables (Chai D x Kashmir van het Schuttershof) en Emeric George op Atimoc Bomb (Iowa x Tresor de Renom) kwamen na Bles op de derde en vierde plaats terecht.

 

Klik hier voor de uitslagen

 

Bron: World of Showjumping

Foto: Digishots

Reacties