Winnaar hengstencompetitie en winnares Voice Of Holland samen op EDS veiling

Winnaar hengstencompetitie en winnares Voice Of Holland samen op EDS veiling

0 2906

Op de aankomende Excellent Dressage Sales veiling in Hooge Mierde wordt de veiling opgeluisterd met een bijzondere act. Zo verschijnen op 15 april aanstaande the Voice Of Holland-winnaares Pleun Bierbooms en Stephanie Kooijman met de goedgekeurde zevenjarige dekhengst Four Legends KS (v Wynton) in de ring.

De zwarte parel Four Legends KS heeft een bijzondere achtergrond. Op de zomerveiling van de EDS tijdens de wereldkampioenschappen in Ermelo was deze hengst niet alleen de veilingtopper, maar ook finalist in de klasse Z. Daarna won hij onder Stephanie Kooijman de hengstencompetitie om vervolgens alle daarop volgende dressuurwedstrijden op zijn naam te schrijven. En tussendoor dekt Four Legends KS al bijna dagelijks; de belangstelling is groot.

En aanstaande zaterdag komen deze drie winnaars samen om het publiek te trakteren op een prachtige show. EK-amazone Stephanie Kooijman treft de 18-jarige Pleun Bierboom, die met behulp van coach Waylon iedereen wist te overtuigen om er zo met de buit vandoor te gaan.

Uiteraard zal zij tijdens de EDS veiling dit kunstje overdoen, terwijl Stephanie Kooijman en Four Legends KS in stijl het optreden van Pleun zullen omlijsten.

Info: excellentdressagesales.com

Reacties