Wereldbeker Dressage at Devon gecanceld

Wereldbeker Dressage at Devon gecanceld

amerikaanse vlag
© DigiShots

Het afgelopen wereldbekerseizoen liep ongelukkig af omdat de Wereldbekerfinale in Las Vegas werd gecanceld vanwege het coronavirus. Voor het seizoen 2020-2021 is ook een kwalificatie afgelast, dat heeft Dressage at Devon gisteren bekendgemaakt. Dit is een van de meest populaire wedstrijden van de Verenigde Staten.

Dressage at Devon

Dressage at Devon stond van 22 tot 27 september op de planning. Het evenement biedt ruimte aan een van de grootste rassenshows ter wereld, daarnaast stond er een wereldbekerkwalificatie en een CDI3* op het programma. Dressage at Devon trekt normaal duizenden bezoekers. De CEO, Lori Kaminski, gaf aan dat dit een moeilijke beslissing was. “De onzekerheid van dzee tijd heeft het noodzakelijk gemaakt om de veiligheid van onze deelnemers, standhouders, sponsors, toeschouwers en onze geweldige vrijwilligers te waarborgen.”

Cruciaal

“Het organiseren van een internationale wedstrijd als deze is een grote onderneming. Het werd duidelijk dat het houden van de wedstrijd in september, waarbij we de veiligheid van iedereen garanderen, niet realistisch is. Bovendien heeft de onzekerheid een aanzienlijke impact gehad op onze leveranciers, standhouders, deelnemers, vrijwilligers en sponsors. Het werd voor hen moeilijk werd om hun middelen en steun te plannen en te besteden. Hun ondersteuning is echter cruciaal voor het succes van Dressage at Devon.”

Bron: Dressage-news

Reacties