Wendy Plomp: “Laagdrempeligheid geen vanzelfsprekendheid”

Wendy Plomp: “Laagdrempeligheid geen vanzelfsprekendheid”

Monique Hijdra en Wendy Plomp
Monique Hijdra en Wendy Plomp Foto: KvGFotografie

“Ik ben zo’n 12 jaar geleden begonnen met mijn eigen bedrijf. Natuurlijk ging dat niet vanzelf. Je komt dingen tegen, die je als buitenstaander van het paardenwereldje, nooit had kunnen bedenken.  En dat gebeurt nog steeds regelmatig, terwijl ik al lang geen buitenstaander meer ben. Dat inspireerde mij om de ‘Equine Business Babes’ op te richten. Een netwerk van hippische ondernemers die van en met elkaar kunnen leren en inspireren”, vertelt Wendy Plomp, samen met Monique Hijdra ‘de vrouwen achter’ dit initiatief.

Hippisch ondernemerscafé

Vorig jaar werd het eerste hippische ondernemerscafé georganiseerd. Een netwerkevent met inhoud, dankzij verschillende interessante seminars. Dit ondernemerscafé werd een doorslaand succes. Reden om hier een vervolg aan te geven. Op vrijdag 14 februari organiseert ‘Equine Business Babes’ haar tweede ondernemingscafé. Eén van de sprekers is  Grand Prix amazone Elise Kettner, die verschillende innovatieve producten op de markt bracht, zoals de Kettner Snap Diamond (hoofdstelnummers) en de Kettner Plaiting Kit (een vlechttas). Vanuit de juridische hoek zal Luc Schelstraete zijn visie geven. Hij is één van de advocaten die van de hippische advocatuur een niche heeft gemaakt. De derde spreker is Monique van Hal, die al 15 jaar (hippische) marketing campagnes maakt.

Laagdrempeligheid

Dit tweede hippisch ondernemerscafé is voor alle hippische ondernemers. Ook als je er aan denkt een eigen bedrijf op te richten, is deze avond een aanrader. “Die laagdrempeligheid vind ik het heel belangrijk. Toen ik zelf begon, merkte ik dat ‘laagdrempeligheid’ geen vanzelfsprekendheid is in de hippische sector, en dat moet echt anders. Daarom is iedere (aankomende) hippische ondernemer op deze avond van harte welkom”,  benadrukt Plomp.

Maak kans op een ticket!

Al meer dan 50 ondernemers hebben zich opgegeven. Maar er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor de avond en het diner. Een ticket voor de avond kost € 55,00. Bij de ticket zit een welkomstdrankje en een goodie bag (met een waarde van inmiddels al ruim € 100). Hoefslag mag 1 ticket weggeven. Winnen? Mail dan voor 5 februari naar hoefslag@mediaprimair.nl, en wie weet is de ticket voor jou! Win je niet en ben je geïnteresseerd? Bestel dan je ticket via: https://www.equinebusinessbabes.com/inschrijven-14-februari

 

Bron: Hoefslag / Equine Business Babes
Foto: KvGFotografie

 

 

 

 

Reacties