Vrijdag begint de veiling van vijf top driejarige merries bij Van Olst...

Vrijdag begint de veiling van vijf top driejarige merries bij Van Olst Sales Online

Malaika is één van de vijf fantastische merries in de veiling van Van Olst Sales Online.

Na twee zeer succesvolle online veulenveilingen komt Van Olst Sales Online nu met een veiling waarin vijf absolute top merries geveild worden. Alle merries zijn voorlopig keur en zijn zowel voor de fokkerij als voor de sport een geweldige aanwinst.

In de collectie zijn dochters opgenomen van de tophengsten Negro, Johnson, Dettori, Inspire en Diëgo. Allemaal uit de beste moederlijnen vol met predicaten en sportgenen.

Aanvang bieden 4 september

De Van Olst Sales Online veiling begint op vrijdag 4 september om 12.00 uur en loopt af op maandag 7 september vanaf 20.00 uur. Eerder stelden we de fantastische merries Madonna T (v. Diëgo), Mystery Girl (v. Negro) en Make the Difference (v. Johnson) al voor. De twee overige zeer aansprekende merries in de veiling, zetten we ook graag in de schijnwerper.

Mabel uit bewezen combinatie Lord Leatherdale x Negro

Mabel is een zeer aansprekende merrie met haar stoere verschijning. Ze beweegt met ruimte en kracht, waarbij ze fantastisch front blijft maken. Haar vader Dettori had tijdens zijn verrichting de hoogste punten van alle deelnemende hengsten. Die kwaliteiten heeft hij ook zeker door gegeven aan zijn dochter. Moeder Enjoy is een product uit de zeer succesvolle combinatie Lord Leatherdale x Negro. Dezelfde combinatie zie je terug bij de Grand Prix-hengsten Chippendale, Everdale en Glamourdale. In de hele moederlijn zijn meerdere goed presterende sportpaarden terug te vinden. Mabel is voor 2021 drachtig van de hengst George Clooney.

Expressieve Inspire-dochter Malaika

Malaika is een zeer opvallende merrie met haar prachtige front en expressieve bewegingen. Ze is een dochter van de tophengst Inspire. Hij komt uit de eerste jaargang van nog een tophengst Everdale, die zelf internationaal uitkomt op het hoogste niveau. Moeder Be Impressed is op haar beurt een dochter van tweevoudig wereldkampioen Florencio. Ze is ster en preferent. Grootmoeder Noolya (v. Juventus) is zelfs keur, sport en prestatie. De moeder van Noolya, Woolya, is onder andere grootmoeder van de internationale dressuurpaarden Boolya, Cupido en Dynamo en van het Lichte Tour-paard Etwoolya. Malaika is voor 2021 drachtig van George Clooney.

 

Gehele collectie

Benieuwd naar de andere top merries? Deze kunt u hier uitgebreid bekijken. Heeft u interesse en wilt u graag mee bieden vanaf 4 september, dan kunt u zich hier eenvoudig en gratis registreren.

 

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Van Olst Sales ontwikkelde Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Excellent Dressage Sales (EDS), Veulenveiling Borculo en Paardenveilingonline.

 

Reacties