Voormalige topper Jeanine Nieuwenhuis in Piaff-Förderpreis-Finale

Voormalige topper Jeanine Nieuwenhuis in Piaff-Förderpreis-Finale

0 1009
Jeanine Nieuwenhuis
Jeanine Nieuwenhuis - © DigiShots

Sophie Reef heeft zich met Charming Lady (v. Painted Black) geplaats voor de finale van de Paiff-Förderpreis. Charming Lady was eerder succesvol onder Jeanine Nieuwenhuis, voordat zij voor 700.000 euro verkocht werd op de laatste editie van de Excellent Dressage Sales.

In totaal hebben tien U25-ruiters zich geplaats voor de finale.

Gek met haar

Charming Lady werd tot en met de Grand Prix uitgebracht door Katja Renken- van der Lubbe, waarna Jeanine Nieuwenhuis uiterst succesvol was met haar. “Ik vind het super leuk dat ze zich geplaatst hebben”, reageert Nieuwenhuis enthousiast.
“Het is mooi om te zien dat zij ook heel succesvol zijn! Charmy kwam bij mij voor de verkoop en ik was super gek met haar. Ik ben heel blij dat ze een talentvolle jonge amazone heeft gevonden, die een hele goede klik met haar heeft. Haar verkoop maakt mijn werk op deze manier heel mooi.”

Gekwalificeerden

De gekwalificeerden voor de finale zijn:
Ann-Kathrin Lindner met Sunfire (v. San Amour I) en Flatley (v. Fürst Piccolo), Sophie Reef met Charming Lady (v. Painted Black), Anna-Christina Abbelen met Henny Hennessy (v. Hofrat), Jil-Marielle Becks met Damon’s Delorange (v. Damon Hill), Bianca Nowag met Sir Hohenstein (v. Sir Donnerhall I) en Luciano (v. Lucky Champ), Hannah Erbe met Carlos (v. Carabas),Hannah Cichos met Dias de Rio (v. De Chirico), Raphael Netz met Lacoste (v. Locksley II), Katharina Hemmer met Don Angelo (v. Don Larino) en Capo (v. Cracker Jack) en
Nina Kudernak met Dione (v. De Niro).

Bron: Hoefslag/ St.Georg

Reacties