Von Bredow-Werndl vindt toekomstpaard in Forsazza de Malheret

Von Bredow-Werndl vindt toekomstpaard in Forsazza de Malheret

0 289
Jessica von Bredow Werndl - TSF Dalera BB FEI European Championships 2019 © DigiShots

De Duitse dressuur-amazone Jessica von Bredow-Werndl heeft een nieuw paard voor de toekomst gevonden in de zevenjarige Forsazza de Malheret (v. For Romance). Het is de bedoeling dat de amazone de merrie op gaat leiden voor de Grand Prix.

Talent

Op haar Facebook-pagina schrijft ze: “Een paar dagen geleden is Forsazza de Mallert bij ons op stal gekomen.” De merrie is pas zeven en in eigendom van Haras de Malleret in Bordeaux. “Ze is nog wat groen, maar ontzettend getalenteerd en enthousiast.”

Training

De amazone gaat de For Romance-nakomeling samen met  Raphael Netz, Europees teamkampioen in de U25-leeftijdscategorie, trainen. En zegt ernaar uit te kijken dit te doen. 

Netz rijdt al geruime tijd bij de Werndl-broers en zussen en werd ook dit jaar toegelaten tot de Deutsche Bank Equestrian Academy.

Malheret

Forsazza de Malleret is niet het enige paard in de stoeterij dat ter training aan een internationale Grand Prix-ruiter is gegeven. Morgan Barbançon Mestre, die begon voor Frankrijk en nu traint met Dorothee Schneider, kreeg twee Malleret-paarden onder het zadel. Namelijk For Fable de Malleret (v. For Romance) en de achtjarige Oldenburger Zeus de Malleret, een nakomeling van GLOCK’s Zonik (v. Blue Hors Zack).

Bron: St Georg.de

Foto: DigiShots

Reacties