Verdien 3 KNHS licentiepunten, kom naar de Hoefslag Academy Masterclass!

Verdien 3 KNHS licentiepunten, kom naar de Hoefslag Academy Masterclass!

0 137

Ben je KNHS instructeur (dressuur en allround)? Dan kan je door het bijwonen van de Hoefslag Academy Masterclass   3 KNHS licentiepunten verdienen!

De Hoefslag Academy Masterclass vindt plaats op 30 april in Rotterdam. Het thema is: Op wedstrijd

Hoefslag Academy Masterclass is een jaarlijks terugkerende Masterclass met een thema dat voor veel dressuurruiters herkenbaar en aansprekend is. Tijdens deze Masterclass gaan we voor topkwaliteit in hippische educatie. Met ruiters uit het Olympisch kader en professionals die een begrip zijn in hun vakgebied.

We willen allemaal zo goed mogelijk presteren op wedstrijd. En er ook plezier in houden. Hoe we dat doen? Het begint met een fit paard, dat er fysiek en mentaal klaar voor is om op concours te gaan. Vervolgens bereiden we ons voor op de wedstrijd. We trainen ons paard, en onszelf. Op de wedstrijddag laten we niets aan het toeval over. We zorgen ervoor dat we op het juiste moment, niet te lang en niet kort losrijden. Hebben onze wedstrijdzenuwen volledig onder controle en rijden een droomproef………….

Lukt dit bij jou niet altijd helemaal zoals hierboven omschreven? Dan ben je niet de enige. En is deze Hoefslag Academy Masterclass, met als thema ‘op wedstrijd’ echt wat voor jou. Theorie en praktijk vallen samen. Op wedstrijd gaan krijgt een nieuwe dimensie in deze Masterclass. Waar je kijkt, leert en meegenomen wordt door professionals en hun ervaringen.

Meer informatie, programma en tickets bestellen kan via www.hoefslagmasterclass.nl

 

Hoefslag Academy Masterclass
Hoefslag Academy Masterclass

 

Reacties