Van Olst Sales niet met pasen, maar in het najaar

Van Olst Sales niet met pasen, maar in het najaar

0 552
Arena Hengstenshow Van Olst Stables 2013 © DigiShots

De inmiddels zeer bekende Van Olst Sales vindt in 2020 niet zoals normaal rond pasen plaats, maar zijn dit jaar uitgesteld na het najaar. Dat maakte Van Olst Stables gisteravond bekend op de Facebookpagina.

Aanbod

De van Olst Sales is een succesvolle veiling waarin de nadruk ligt op drie-jarige ruinen. Ook plek is voor enkele talentvolle jonge gereden merries.  Jaarlijks wordt deze collectie aangevuld met een aantal iets oudere paarden, goedgekeurde hengsten en interessante fokmerries.

Druk programma

Op de Facebook-pagina laat de stal weten waarom de veiling is verplaatst. “Door het vroege en drukke wedstrijd- en showprogramma hebben wij besloten om de veiling dit jaar uit te stellen naar het najaar.”

Voordeel

De stal noemt hiernaast ook nog een bijkomed voordeel. “De veilingpaarden, die inmiddels allemaal zadelmak zijn, geven we hierdoor net iets meer tijd om te groeien in het werk. Zo kunnen we ze nog beter voorbereiden op de veiling.”

Verwachting

“De verwachting is dat er ook kwaliteitsvolle tweeënhalf-jarige onbeleerde paarden geveild worden die eveneens uit de Van Olst Opfok komen.”

De jaarlijkse hengstenshow in Den Hout vindt dit jaar plaats op Goede Vrijdag 10 april, aanvang 19.30 uur.

 

Foto: DigiShots

Vergelijkbare artikelen

Reacties