Valkenswaard organiseert Longines Global Champions Tour van Cannes in juni

Valkenswaard organiseert Longines Global Champions Tour van Cannes in juni

0 137
Valkenswaard
Tops International Arena Blom Cup 2020 © DigiShots

Valkenswaard organiseert van 4 tot en met 6 juni 2021 de Longines Global Champions Tour van Cannes, dat maakt de organisatie vandaag bekend. De stad Cannes aan de Franse Rivièra is een vaste waarde geweest voor het wereldwijde concours. Maar onder de huidige omstandigheden is het niet mogelijk om het evenement te laten voldoen aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften.

De beslissing om de nieuwe locatie te bieden, versterkt de sterke toewijding aan springsport op het hoogste niveau. Daarnaast maakt het dat ruiters, eigenaren en fans kunnen strijden en genieten van de top van de springsport. Met meer dan 500 stallen en verschillende zandarena’s met een uitstekende basis, organiseert de locatie dit jaar het grootste aantal evenementen.

Livestream

Fans kunnen rekenen op een spannende vierde editie van de LGCT. De verandering van locatie van Cannes naar Valkenswaard komt bovenop de reeds geplande LGCT van Valkenswaard van 20 tot en met 22 augustus. Het evenement zal ter zijnde tijd te volgen zijn via een livestream.

Bron: Persbericht

Foto: DigiShots

Reacties