Vakblad De Hippische Ondernemer naar Academy Bartels

Vakblad De Hippische Ondernemer naar Academy Bartels

0 278
De Hippische Ondernemer

Academy Bartels neemt het vakblad De Hippische Ondernemer over. Academy Bartels was al langer voor 50% mede-eigenaar van het magazine.

De Hippische Ondernemer werd vanaf 2004 door BCM Media uit Eindhoven uitgegeven. BCM gaf aan dat het hippische vakblad niet meer in hun toekomstig uitgeefportfolio past.

Voortbestaan waarborgen

“Om het voortbestaan te waarborgen neemt Academy Bartels de uitgave van het vakblad over vanaf 1 januari 2019,” laat het bedrijf weten. BCM blijft nog wel de opmaak, drukwerk en distributie verzorgen.

Ton Corbeau blijft, tot vreugde van Gijs Bartels, directeur van Academy Bartels, aan als hoofdredacteur. “Ton bepaalt mede het gezicht van het blad en wij zijn blij dat de huidige redactie enthousiast gereageerd heeft op ons verzoek om met ons door te gaan.”

Paardenbranche

De Hippische Ondernemer is bedoeld voor professionals in de paardenbranche en de hippische industrie. “Het sluit uitstekend aan op onze bestaande activiteiten, zoals de Horse Event Ondernemersbeurs, Hippisch Ondernemerscongres en de verkiezingen ‘Hippische Ondernemer van het Jaar’ en ‘Hippische Toeleverancier van het Jaar’. Wij hebben er heel veel zin in om het blad een nieuwe impuls te geven, en hopen dat we daarbij op redactie, abonnees en adverteerders mogen blijven rekenen”.

Hippische ondernemers

De Hippische Ondernemer verschijnt zes maal per jaar in een oplage van 6.100 exemplaren. Het magazine legt het accent op de belangen van hippische ondernemers, hun vraagstukken, wensen en visies. De Hippische Ondernemer publiceert tevens artikelen die de bedrijfsvoering van de individuele maneges-, pension- of hengstenhouder in de breedste zin van het woord ondersteunen.

Naast fiscale en juridische artikelen kent het magazine vaste rubrieken van FNHB, FNRS, Sectorraad Paarden, GGP, LTO vakgroep paardenhouderij en de Gezondsheidsdienst voor Dieren.

Bron: Academy Bartels

Reacties