Laura Graves en Verdades genomineerd voor USEF Awards

Laura Graves en Verdades genomineerd voor USEF Awards

0 99
Laura Graves - Verdades
Laura Graves en Verdades in Tryon

Laura Graves is genomineerd door US Equestrian voor de 2018 Equestrian of the Year. Haar paard Verdades ontving een nominatie voor 2018 Horse of the Year. Er kan nu worden gestemd op het Amerikaanse duo dat medailles won op de Olympische Spelen en Wereldruiterspelen.

Laura Graves

Laura Graves schreef geschiedenis voor de Amerikaanse dressuursport. Samen met Verdades was ze de eerste Amerikaanse combinatie die zilver won op de Wereldruiterspelen; dat deden zij afgelopen jaar in Tryon. Daarna stegen ze naar een eerste plek op de FEI wereldranglijst, daarmee waren ze de eerste Amerikaanse dressuurcombinatie die dit succes boekte.

Nominaties

Ook KWPN-er Eddie Blue (v.Zirocco Blue) is genomineerd, hij gaat de strijd aan tegen Verdades en een reiningpaard voor de Horse of Honor Award. Eddie Blue springt onder Devin Ryan op het hoogste niveau. Verdades (v.Florett As) is eveneens in Nederland gefokt. Zijn fokkers ontvingen recent een Rolex Award omdat Verdades op de eerste plek staat in de WBFSH-ranking. Verdades werd ook al genomineerd voor de KWPN Horse of the Year verkiezing.

Klik hier om te stemmen op de Amerikaanse Awards en hier om te stemmen op Verdades als KWPN Horse of the Year.

Bron: Dressage-news

Reacties