Unieke kans om driejarige topmerrie te kopen in de veiling van Van...

Unieke kans om driejarige topmerrie te kopen in de veiling van Van Olst Sales Online

Mystery Girl (v. Negro) is één van de vijf unieke topmerries die geveild worden in de online veiling van Van Olst Sales

Na twee zeer succesvolle online veulenveilingen komt Van Olst Sales Online nu met een veiling waarin vijf absolute top merries geveild worden. Alle merries zijn voorlopig keur en zijn zowel voor de fokkerij als voor de sport een geweldige aanwinst.

In de collectie zijn dochters opgenomen van de tophengsten Negro, Johnson, Dettori, Inspire en Diëgo. Allemaal uit de beste moederlijnen vol met predicaten en sportgenen.

Aanvang bieden 4 september

De Van Olst Sales Online veiling begint op vrijdag 4 september om 12.00 uur en loopt af op maandag 7 september vanaf 20.00 uur. Vorige week hebben we de fantastische merrie Madonna T (Diëgo x Everdale x Landadel) al in de schijnwerper gezet. We stellen nu graag nóg twee zeer aansprekende top merries voor.

Negro-dochter Mystery Girl

Deze zeer aansprekende merrie heeft als vader ‘Hengst van het jaar’ en top vererver Negro. Op de stamboekkeuring wist ze zowel voor beweging als voor exterieur 80 punten te scoren. Haar moeder (v. Krack C) werd uitgebracht in het ZZ-Licht. Grootmoeder Sennedy Girl (v. Kennedy) bracht ook het Lichte Tour-paard Barrichello en het ZZ-Licht dressuurpaard Calafia. Overgrootmoeder, de keur, preferente en sportmerrie Glamourgirl, bracht nog vijf paarden die minimaal Z2 liepen. Mystery Girl is voor 2021 drachtig van Lantanas.

Familie van Carl Hester’s Uthopia, Make the Difference

Make the Difference is een merrie met een oogstrelend exterieur en zeer opvallende bewegingen. Een ware eyecatcher. Haar vader Johnson was zeer succesvol met Hans Peter Minderhoud in de internationale Grand Prix. Ook in de moederlijn zijn de sportgenen verankert. Via moeder Difference (v. Valeron) komen we bij grootmoeder Sensual (v. Democraat). Zij bracht het Lichte Tour-paard Cacharel (v. Valdez). Haar moeder Fresula gaf zelf verschillende paarden die het goed doen in de dressuursport en ze is de grootmoeder van het internationale Grand Prix-paard Uthopia van de Britse dressuurruiter Carl Hester.

Gehele collectie

Benieuwd naar de andere top merries? Deze kunt u hier uitgebreid bekijken. Heeft u interesse en wilt u graag mee bieden vanaf 4 september, dan kunt u zich hier eenvoudig en gratis registreren.

 

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Van Olst Sales ontwikkelde of ontwikkelt Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Excellent Dressage Sales (EDS), Veulenveiling Borculo en Paardenveilingonline.

 

 

Reacties