U25 in Exloo: favorietenrol voor Jil-Marielle Becks

U25 in Exloo: favorietenrol voor Jil-Marielle Becks

0 409
Jill Marielle Becks

In de week voordat het EK U25 van start gaat in Exloo is het Duitse U25 team ook bekend. Het team bestaat uit Jil-Marielle Becks (20) met Damon’s Satelite v. Damon Hill, Lisa-Maria Klössinger (25) met Daktari, Bianca Nowag (23) met RB Fair Play en Juliette Piotrowski met Sir Diamond.

Jil-Marielle Becks

Vooral Jil-Marielle Becks is dit jaar naar voren gekomen als een shooting star en gaat als één van de favorieten voor individueel eremetaal van start. De dochter van Damon Hill-eigenaar Christian Becks rijdt op een eigen fokproduct, met hoe kan het anders als vader Damon Hill himself. Ze traint bij Klaus Blakenhol en won onlangs in Aken twee keer een rubriek in deze klasse. Dit terwijl ze pas dit jaar debuteerde op dit niveau.

Jeanine Nieuwenhuis ook favoriet

Het Nederlandse team voor dit U25 EK was eerder al bekend. Ook wij hebben enkele zeer sterke deelnemers en zullen zowel in de landenwedstrijd als individueel voor de (gouden) medailles gaan. En als we Jil-Marielle Becks een favorietenrol toekennen, dan krijgt Jeanine Nieuwenhuis die ook, gezien haar uitstekende resultaten dit seizoen met TC Athene (v. United). Het wordt dus spannend tijdens dit EK U25 in Exloo, dat van 15 augustus tot en met 17 augustus plaats vindt.

Meer informatie

Bron: Hoefslag

Foto: Digishots

 

Reacties