Tweede Epplejeck-filiaal in België opent deuren

Tweede Epplejeck-filiaal in België opent deuren

epplejeck zaventem

Vanaf zaterdag 3 april opent aan de Antwerpse Steenweg in Lochristi de tweede Epplejeck Horse & Rider Superstore van België. De winkel zit gevestigd in een compleet nieuw pand aan een drukbezette winkelstraat.

Zodra je binnenkomt, word je verwelkomt in een hippe ruitersportwinkel waar iedereen zich thuis kan voelen. Producten die variëren van o.a. grote merken als Dy’on, Kentucky, Ariat, F.R.A., Uvex, Harry’s Horse en Horka. In ieder segment zijn talloze keuzes aan producten.

De grens over

Epplejeck telt sinds de opening in 2008 inmiddels vijf webshops en vijftien winkels met ieder een oppervlakte van +/- 1.000m2. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Friese Drachten (Nederland) waar zich tevens het distributiecentrum bevindt. Het nieuwe filiaal in Lochristi is alweer het tweede internationale filiaal over de grens.

In 2010 werd Epplejeck beloond met het winnen van de ING Retail jaarprijs in de categorie “Beste Starter”. De ruitersportketen werd in Nederland in 2014 en 2015 uitgeroepen tot de “Beste Ruitersportwinkel van het jaar”.

Gevestigde naam

Met moderne en frisse shops en een ongekende service en sfeer, is Epplejeck inmiddels een gevestigde naam en hebben ze een sterke positie binnen de ruitersportbranche. Je vindt er een zeer uitgebreid assortiment aan ruitersportartikelen van eigen huismerken en meer dan 150 bekende ruitersportmerken.

Wil je een bezoekje brengen aan de winkel? Ga dan snel naar www.ej.nl en maak een shopafspraak. De winkel bevindt zich aan de Antwerpse Steenweg 19-E, 9080 in Lochristi (België).

Aangepaste openingstijden

Maandag 5 april (2e paasdag): filiaal geopend van 12.00u tot 17.00u

Reacties