Tussenstand Hengstencompetitie: Nek-aan-nek race Johnny Depp en Jameson RS2

Tussenstand Hengstencompetitie: Nek-aan-nek race Johnny Depp en Jameson RS2

Renate van Uytert van Vliet - Johnny Depp
Renate van Uytert van Vliet - Johnny Depp KWPN Kampioenschappen 2019 © DigiShots

Na de tweede competitiewedstrijd van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie is een tussenstand opgemaakt. In de klasse M is het een nek-aan-nek race tussen de hengsten Johnny Depp (v Bordeaux) en Jameson RS2 (v Blue Hors Zack).

Johnny Depp won onder Renate van Uytert van Vliet in Kronenberg, Jameson RS2 deed dit onder Marieke van der Putten in Ermelo. In de tussenstand gaat Jameson RS2 met slechts één punt verschil aan kop.

Klasse L

In de klasse L hield Glock’s Taminiau (v Glock’s Toto Jr.) met Hans Peter Minderhoud zijn koppositie vast. Met twee punten achterstand volgt Kjento (v Negro), die met Charlotte Fry in Kronenberg op de tweede plaats eindigde. In Ermelo kreeg deze combinatie deze week hetzelfde aantal punten als Glock’s Taminiau en Glock’s King Karim.

Glock’s King Karim (v Glock’s Toto Jr.), tevens door Hans Peter Minderhoud gereden, staat in het tussenklassement op de derde plaats.

Klasse Z/ZZ-Z

Bart Veeze reed met Imposantos (v Wynton) tweemaal naar de winst en neemt hiermee ruimschoots de leiding in het tussenklassement. In Style (v Eye Catcher) eindigde in de competitiewedstrijden met Renate van Uytert – van Vliet tweemaal achter Imposantos op een tweede plaats.

Deze plaats heeft hij dan ook in het tussenklassement.

Bron: KWPN

Foto: DigiShots

Reacties