Tristan Marchal en Sambucca winnen GP Oosteind

Tristan Marchal en Sambucca winnen GP Oosteind

0 408
Tristan Marchal-Sambucca

De Grote Prijs over 1.40 meter was de afsluiter van Indoor Oosteind op manege Buitenhorst in Oosteind. Acht combinaties kwamen aan de start van de barrage,  waarin alleen Tristan Marchal en Sambucca (v. Sandro Boy) foutloos bleven.

Qua tijd kon er niemand tippen aan Sarah Duggan met Dublin (v. Cantos), maar er rolde een balk uit de lepels, waardoor ze de tweede plaats opeiste. De derde plaats was voor Anne van Vulpen met de jonge Indoctro Fajoecha BH. Ook deze combinatie zag één balk vallen in de barrage.

1.30 rubriek

De rubriek over 1.30 meter was de wedstrijd van de laatste springdag in Oosteind. Daarin eiste Bas Moerings met zijn Hervesther (v. Elvis ter Putte) de overwinning op. Hij had slechts 28,56 seconden nodig om het barrageparcours te voltooien, waarin 25 combinaties aan de start verschenen.

Een fractie langzamer was Jody van Gerwen met Gaillard’s Son (v. Gaillard de la Pomme). Haar tijd van 30,81 was goed voor de tweede plaats. Op de derde plaats eindigde Ruby de Kok met Gebalia (v. Cantos). Zij volbrachten de barrage in een tijd van 31,18.

Six Bars

Geert Moerings met zijn Fosther (v. Vigo d’Arsouilles) en Bas Knijff met Cassius Clay (v. Calvino Z) bleven beide foutloos in de spectaculaire Six Bars over een hoogte van maar liefst 2.00 m!

Ook Gerd Jan Horsmans was met zijn Gallant ES (v. Bernini) tot de vierde barrage doorgedrongen, maar zag daar een balk vallen.

Snelste rit

Thieu Huijbregts was iedereen te snel af in het 1.35m. met zijn Dalida van de Zuuthoeve. Met deze Thunder van de Zuuthoeve-nakomeling zette hij overduidelijk de snelste rit neer. Anne van Vulpen had 1,5 seconde meer nodig en behaalde de tweede plaats met haar Kizzi van het Molenhof (v. Catoki).

Voor Jarno van Erp was er de derde plaats. Hij had voor deze rit Daddycool Go (v. Sandro Boy) gezadeld.

Bron: indooroosteind.nl

Foto Digishots

Reacties