Trekpaard Brummel, boegbeeld van Palm bier, overleden

Trekpaard Brummel, boegbeeld van Palm bier, overleden

0 6005
trekpaard sokken
Trekpaard © DigiShots

Bij Stoeterij Diepensteyn is trekpaard Brummel overleden. Brummel was het boegbeeld van de Belgische bierbrouwer Palm. Hij maakte veelvuldig zijn opwachting in tv-reclames en tijdens promotie-activiteiten van het biermerk.

Brummel bereikte de respectabele leeftijd van 26 jaar.

Ultieme promotor

Volgens Stoeterij Diepensteyn was Brummel de ultieme promotor van het Palm bier. “Hij was het boegbeeld van het eerste Diepensteyn vierspan en van het mennen met trekpaarden,” laat de stoeterij weten. “Brummer leerde vele beginnende menners de eerste stappen. Nadien genoot hij met veel plezier van de aandacht, knuffels en optredens tijdens de evenementen op de stoeterij.”

De laatste tijd stond Brummer voornamelijk op de wei en liet zijn gezondheid te wensen over. “We wilden je waardig heen laten gaan.”

Promotie Belgisch trekpaard

Stoeterij Diepensteyn maakt deel uit van het merk Palm en heeft onder meer als doel Belgische trekpaarden te fokken en te ontwikkelen tot de recreatieve en/of sportieve menpaarden. De stoeterij heeft twee goedgekeurde hengsten: Diepensteyn’s Hopper en Diepensteyn’s Edwin.

De paarden komen bovendien regelmatig in actie voor promotiedoeleinden en showritten van de bierbrouwer.

Bron: Stoeterij Diepensteyn

Foto: archief Digishots

Reacties