Tops International Arena organiseert eerste CSI5* sinds coronapauze

Tops International Arena organiseert eerste CSI5* sinds coronapauze

Tops International Arena © Remco Veurink

De coronacrisis veegde de evenementen van Tops International Arena eerder dit jaar van de tafel. Internationale topruiters krijgen nu toch de kans om aan start te komen in Valkenswaard. In augustus en september staan nog vier evenementen op de kalender.

De wedstrijden in mei, juli en de Longines Global Champions Tour in augustus moesten worden uitgesteld. Nu zal in Valkenswaard de eerste CSI5* plaatsvinden sinds de coronacrisis.

Blom Cup

Tops International Arena trapt af met het KWPN Kampioenschap voor jonge springpaarden, de Blom Cup, van 17 tot 19 augustus. De beste vier-, vijf-, zes- en zevenjarige paarden zullen proberen zich te plaatsen voor het WK voor Jonge Springpaarden in Lanaken.

Global Future Champions

Van 28 tot 30 augustus staat het traditionele Global Future Champions op het programma. Deze wedstrijd is open voor children, pony’s, junioren, young riders en U25. De jeugd heeft de toekomst en ze krijgen de kans om te rijden op deze accommodatie van wereldklasse.

CSI5*

Van 4 tot 6 september staan er een CSI2* en CSIYH1* op het programma, een week later ontvangt Tops International Arena de ruiters voor hun CSI5*. Daarnaast plant de organisatie van 11 tot 13 september wederom een CSI2* en een CSIYH1*.

Bron: Tops International Arena

Reacties