Een thuis voor uw paarden – laat de professionals het werk doen

Een thuis voor uw paarden – laat de professionals het werk doen

0 550
rower-rueb

Het bouwen van uw eigen stal of zelfs een hele manege is een veelomvattend project. De meeste mensen doen dit slechts één keer in hun leven en een goede planning is daarbij essentieel.

In die planning staan duurzaamheid, gebruiksgemak en welzijn hoog op de agenda.

Professioneel plan

Bij de bouw van een vaste constructie zoals een stallencomplex of manege zijn de bouwvoorschriften streng. Een project moet dus goed doordacht zijn. Een professioneel plan zal later maximaal voldoen aan de behoeften van zowel de paarden als de eigenaren, ruiters en verzorgers.

Er zijn een aantal zaken waarmee u rekening moet houden bij de implementatie van een modern stallencomplex, een stapmolen of een longeercirkel. Met name de planning en het ontwerp van de paardenboxen is essentieel om de paarden de best mogelijke leefruimte te kunnen bieden, waarbij ook de bruikbaarheid door de ruiters en trainers niet uit het oog mag worden verloren.

Successen in de sport en de fokkerij

De moderne paardenhouderij stelt specifieke eisen aan de huisvesting en trainingsmogelijkheden voor paarden, omdat alleen een perfect thuis de basis vormt voor successen in de sport en de fokkerij.

Er is op dit moment veel vraag naar moderne inrichtingsconcepten en innovatieve stalideeën, waarbij elk paard in zijn eigen box visueel contact kan hebben met zijn buurman. Een paard is immers een kuddedier en contact met andere dieren is een belangrijke factor bij het verminderen van stress. Een moderne paardenbox biedt natuurlijk voldoende ruimte en wordt idealiter compleet gemaakt met een ruime uitloopmogelijkheid.

Röwer & Rüb

Sociale contacten

Buitenboxen en open stallen bieden perfecte leef-omstandigheden, bevorderen de bewegingsmogelijkheden van de paarden en vergroten de sociale contacten. Ze beiden een gezond alternatief voor de traditionele huisvesting.

Naast alle praktische voordelen spelen visuele aspecten vaak ook een belangrijke rol. Een eigentijdse en innovatieve huisvesting voor paarden moet harmonieus opgaan in het omgevingsbeeld door een zo nauwkeurig mogelijke selectie van verschillende modellen en materialen, die tegelijkertijd geoptimaliseerd zijn voor dagelijks gebruik.

Mogen we ons voorstellen?

Röwer & Rüb is een competente partner voor de bouw van paardenboxen, stapmolens, longeercirkels, staldeuren en kozijnen. Ons team adviseerde al talloze klanten wereldwijd met een grote verscheidenheid aan eisen en wensen in planning en concept. Daarbij bood Röwer & Rüb uitgebreide technische ondersteuning bij de uitvoering van het bouwproject.

Tot de klanten van het traditionele bedrijf Röwer & Rüb behoren toonaangevende ruiters en eigenaren van grote wedstrijd- en handelsstallen, evenals pension- en manegebedrijven, die hun recreatieve ruiters de beste accommodatie- en trainingsmogelijkheden willen bieden. Tot het klantenbestand behoren ook familiebedrijven waarvan de gezinsleden met hun paarden en het hengstenstation op de accommodatie  willen wonen. Zij stellen hoge eisen aan de juiste sfeer voor zichzelf en hun waardevolle viervoeters. Al deze paardenmensen hebben één ding gemeen: ze willen duurzame paardenboxen van hoge kwaliteit die voldoen aan hun individuele eisen en wensen.

Nieuwste technologie

Röwer & Rüb heeft zich tot doel gesteld om met veel aandacht voor detail en met oog voor de hoge eisen aan de technische implementatie woonruimtes voor paarden te ontwerpen en deze met de nieuwste technologie te implementeren. Alles onder een dak en altijd in overleg met de klant – dat is wat de kwaliteit van de producten kenmerkt. De Röwer & Rüb-experts weten waar ze het over hebben – en doen dat al meer dan 50 jaar. Als paardenmensen kennen ze de exacte eisen van de hippische ondernemers en nemen ze alles uit handen zodat de klant zich kan concentreren op de essentie: namelijk de paarden!

Röwer & Rüb

Röwer & Rüb specialiseerde zich decennia geleden in de paardenhouderij. Hierdoor kunnen de medewerkers individueel inspelen op de verschillende omstandigheden en bijzondere wensen. De hoge veiligheidsnorm en de strenge kwaliteitsnormen in het productieproces hebben topprioriteit. Soms gaat het om details, soms is het de hele constructie die het houden van paarden veiliger maakt.

Röwer & Rüb creëert moderne stallingsmogelijkheden die aansluiten bij de wensen en de aard van het paard. Veel licht en voldoende frisse lucht zijn net zo belangrijk voor recreatiepaarden als voor (top-)sportpaarden, en beide zijn even belangrijk voor Röwer & Rüb.

Altijd een Röwer & Rüb specialist ter plaatse

Een professioneel team begeleidt de klant vanaf het eerste gesprek tot en met de uiteindelijke oplevering en zorgt ervoor dat aan alle wensen wordt voldaan. In de planningsfase ontwikkelt Röwer & Rüb een op maat gemaakt bouwplan. Het maakt niet uit of het een nieuwbouw of renovatie betreft.

Naast paardenboxen van gepoedercoat roestvrij staal en sierlijke details, speelt het standaard assortiment ook een belangrijke rol bij Röwer & Rüb. Bewezen basisoplossingen worden aangeboden tegen eerlijke en realistische prijzen, rekening houdend met alle kwaliteitsnormen. Het hoofdkantoor van Röwer & Rüb is gevestigd in Thedinghausen bij Bremen in Noord-Duitsland en heeft een dicht servicenetwerk van contacten in heel Duitsland, Europa en de Verenigde Staten.

Matthias Poggemöller

Ook België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk worden vakkundig bediend door het Röwer & Rüb-team. De contactpersoon hier is Matthias Poggemöller, die het internationale salesteam optimaal aanvult. Matthias Poggemöller adviseert zijn klanten in het Nederlands, Engels, Frans of Duits. Hij heeft al met succes veel bekende paardenstallen begeleid.

Röwer & Rüb

En dat is geen toeval. Matthias Poggemöller is niet alleen een expert en adviseur op het gebied van paardenboxen, maar hij is ook een paardenman en ruiter. Hij kent de behoeften en uitdagingen in het dagelijkse leven met paarden. Zijn 20 jaar lange ervaring als professioneel ruiter helpt hem bij het vinden van ideale klantoplossingen. Poggemöller bracht diverse zelfopgeleide paarden uit op hoog niveau.

Klantgerichtheid staat centraal en het is dan ook niet verwonderlijk dat Röwer & Rüb met hun producten en diensten heel dicht bij de klant staat.

Vertrouw de professionals – vertrouw Röwer & Rüb.

Meer informatie en de uitgebreide producten vindt u op: roewer-rueb.de

Reacties