TC Take it Easy overleden

TC Take it Easy overleden

Felice Blaauw - Tc Take It Easy Aachen Dressage Days 2018 © DigiShots

TC Take it Easy (v. Florestan I) is overleden op twintigjarige leeftijd. De ruin was sinds 2015 in eigendom van Felice Blaauw die alle Junioren- en Young Riders klassen met hem doorliep. In 2018 behaalden de combinatie een vierde plek in de kür op muziek met 69,475% tijdens CDI Leudelange.

Zilveren EK medaille

Voor Blaauw zat Jasmien de Koeyer in het zadel van de vos. Deze combinatie haalde een zilveren medaille op het EK Junioren in 2013. Daarna verliep hun carrière voorspoedig bij de Young-Riders waarna zij in het A-kader belandden.

Zware beslissing

Blaauw schrijft “In de vijf jaar dat we samen waren hebben we zo veel mooie momenten meegemaakt. Daar ben ik je ongelofelijk dankbaar voor. Helaas was je gezondheid niet optimaal waardoor we vaak naar de dierenarts moesten. De beslissing om je te laten gaan was ongelofelijk zwaar, maar de beste keuze. Nu heb je geen pijn meer en dat verdien je na al die jaren keihard gewerkt te hebben.”

Bron: Instagram

Foto: Digishots

View this post on Instagram

Heey lieve take, wat ben ik ongelofelijk trots dat ik jouw baasje heb mogen zijn en wat hebben we veel meegemaakt samen.💗In die vijf jaar dat we samen waren hebben we zo veel mooie momenten meegemaakt en daar ben ik je ongelofelijk dankbaar voor!💕Maar helaas was je gezondheid niet optimaal, waardoor we vaak naar de dierenarts moesten en je ook vaak stil stond en ondanks dat heb je het toch nog geflikt om bij de junioren en young riders mee te lopen, petje af lieverd.😘 Ook ben ik je dankbaar voor alles wat je mij geleerd hebt, zo ook dat je nooit moet opgeven ook al zit alles tegen en dat heb jij wel bewezen! Want wat een bikkel was jij!!💗 De beslissing nemen om je dan toch te laten gaan was zo ongelofelijk zwaar, maar voor jou de beste keuze. En veel van iemand houden betekent ook dat je diegene kan loslaten als dat beter is. Nu heb je eindelijk geen pijn meer en kan je rustig slapen en dat verdien je na al die jaren keihard gewerkt te hebben.💕 Takie ik hou van jou en ik zal je nooit vergeten, jij zit voor altijd in mijn hart💖 Brightest star in heaven⭐️⭐️

A post shared by Felice Julie Aimée Blaauw (@feliceblaauw) on

Reacties