Sue Benson bouwt laatste crossparcours Military Boekelo

Sue Benson bouwt laatste crossparcours Military Boekelo

0 242
Sue Benson
Sue Benson © DigiShots

Sue Benson bouwt voor de laatste keer het parcours van Military Boekelo. De Britse is dit jaar voor de negentiende keer verantwoordelijk voor de crosshindernissen.

De 67-jarige Benson geeft het stokje vanaf volgend jaar over aan landgenoot Andrew Ditcham.

Programma

De 48e editie van Military Boekelo begint donderdag 11 oktober. Op donderdag en vrijdag is de dressuur, op zaterdag de cross en op zondag het springen. De veterinaire keuring is morgen.

Net als de afgelopen jaren maakt het Nederlands kampioenschap eventing deel uit van Military Boekelo. Onder meer Tim Lips, Alice Naber-Lozeman en Sanne de Jong komen aan de start. Regerend kampioen Lips komt met zijn ervaren Bayro (v Casantos) en zijn negenjarige toekomstpaard Eclips (v. Phin Phin) aan de start.

Gooi naar de titel

Meervoudig Nederlands kampioene Alice Naber werd vorig jaar tweede, maar zal met ACSI Peter Parker N.O.P. zeker een gooi doen naar de titel.

KNHS Talententeamlid Sanne de Jong komt aan de start met haar negenjarige Enjoy (v. Cartano), Merel Blom, vorige maand de beste Nederlander op de Wereldruiterspelen in Tryon, neemt Rumour Has It N.O.P. (v. Esteban) mee.

Zie ook: Enschede maakt zich op voor Military Boekelo

Bron:  Hippisch Twente

Foto: Digishots

 

Reacties