Nog meer succes in Exloo voor Jill Bogers met Happy feet

Nog meer succes in Exloo voor Jill Bogers met Happy feet

0 668
Jill Bogers happy feet

Vanmorgen bemachtigde Jill Bogers met Happy Feet (v.Tuschinski) weer de eerste prijs. Dit is al de derde overwinning op rij voor deze jonge amazone. Jill heeft in Exloo twee keer haar persoonlijk record gebroken.

Philippa Hodes

De Duitse amazone Philippa Hodes had Barolo M (v. Bordaux) gezadeld en zat Bogers op de hielen. Ze werd zelfs door een van de juryleden op de eerste plaats gezet, maar toch wist de jonge Nederlandse amazone te winnen. Dit wel met een iets mindere score dan de andere twee dagen. Haar uiteindelijke score was 72,381%.

Eerder deze wedstrijd behaalde Bogers scores van 73% en ruim 75% en verbeterde daarmee haar persoonlijk record.

Top drie

Vandaag lagen alle scores in de top drie boven de zeventig procent. Hodes reed met haar Oldenburg een proef die werd beloond met een score van 72,321%. Schwierking met Dinos Boy (v. Del Piero) eindigde vandaag op een derde plaats met een score van 76,667%.

Lilli van den Hoogen

Ook Nederlands succes bij de pony’s. Lilli van den Hoogen werd tweede met Martinez Candyman (v. FS Champion de Luxe) met een score van 76,667%. Niet te kloppen was de Duitse pony amazone Antonia Busch-Kuffner, die Daily Pleasure We (v. HB Daylight) gezadeld had. Ze won met een score van 79,375%.

Bron: Hippish Centrum Exloo  

Uitslag

Afbeelding: Digishots

Reacties