Subtop Abcoude: Lynne Maas uitschieter in goede Lichte Tour-rubriek

Subtop Abcoude: Lynne Maas uitschieter in goede Lichte Tour-rubriek

Lynne Maas - Fantastique WK Selectie Jonge Dressuurpaarden 2017 © DigiShots

Op de subtop wedstrijd in Abcoude was Lynne Maas de uitschieter. Met de achtjarige Fantastique zette ze een mooie score neer in de Prix St.Georges van 71,62%. Overige rubriekswinnaars waren Kirsten Beckers met Easy Quo (v. Status Quo) en Claudia Scheeres-Roos met Biotelli’s Empereur (v. Krack C) in het ZZ-Zwaar en Robert Veldhuizen met Chill (v. Florencio) in de Zware Tour.

De resultaten in de Prix St.Georges mochten er sowieso wel zijn, naast Lynne Maas met haar Vivaldi-dochter was ook Nicole van Amerongen met Dynton B (v. Wynton) goed voor een mooi resultaat, met 68,09%. Chantal de Bruin met De Bruin’s Randy (v. Gribaldi), Wendy Fokker met Black Pearl (v. Polansky) en Brem Beers met Ultima (v. Olivi) waren goed voor 66,84%, 66,47% en 65,88% en haalden ze plek drie, vier en vijf binnen.

ZZ-Zwaar: Kirsten Beckers weer vooraan

In de eerder door haar bestempelde ‘lastige’ ZZ-Zwaar proef behaalde Kirsten Beckers opnieuw een mooie score en een eerste plaats met Easy Quo: 68,07%. Joyce van Schaick met Royal Heritage (v. Royal Blend) behaalden 62,50%. Daarmee belandden ze op plek twee in proef 37. Marieke de Heul reed Didi Fomia (v. Westpoint) naar 61,57%, een derde plek.

Proef 38 leverde winst op voor Claudia Scheeres-Roos, met 62,50%. Het tweede winstpunt, en de tweede prijs, ging naar Nadia Brouwer met Amigo (v. Flemmingh) met 61,50%.

GP-startbewijs voor Robert Veldhuizen

Met de Florencio-zoon Chill bewees Robert Veldhuizen dat hij klaar is voor de Grand Prix. Zijn Intermediaire II-proef leverde een ruim voldoende score op van 64,49%. Shanda de Boer rijdt al een tijdje Grand Prix met Eastend’s Allstar (v. Tuschinski). Haar proef in Abcoude was goed voor 60,11%.

Uitslag Subtop Abcoude 06052018

Bron: Hoefslag

Foto: DigiShots

Vergelijkbare artikelen

Reacties