Subli Aerdenhout: hoogste score voor Bon Bravour dochter

Subli Aerdenhout: hoogste score voor Bon Bravour dochter

0 379
Total US
Dinja van Liere reed KWPN hengst Total US naar de derde plaats
De Bon Bravour dochter Haley B scoorde maar liefst 85% tijdens de Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden afgelopen weekend welke georganiseerd werd door NHRV in Aerdenhout. De halfzus van de
KWPN-hengst Don Tango liep onder het zadel van Marlou de Ruiter overtuigend naar de overwinning.

Total US derde

Met een 83% liet de grote bij het BWP goedgekeurde hengst Hero (v. Johnson) ook van zich spreken, hij werd kundig voorgesteld door Joyce Lenaerts. Dinja van Liere reed de KWPN-hengst Total U.S. (v.Totilas) naar een mooie 3e plaats bij de vierjarige paarden met 77,20%.  De vierde prijs ging naar Lisa Knevel met Hot Chocolat (v.Obelisk) met 73.20% en Jennifer Sekreve nam voor het eerst de KWPN-hengst Hitmaker mee op wedstrijd en scoorde eveneens 73,20%.  Het niveau lag hoog bij de vierjarigen, juryleden Jurgen van Baal en Peter Bonhof konden maar liefst 10 van de 16 deelnemers blij maken met een score van boven de 70%.

Vijfjarigen

Bij de vijfjarige paarden waren de paarden aan elkaar gewaagd. De eerste plaats werd door de ex aequo-regeling bepaald en dit viel in het voordeel uit voor Mercedes Verweij met Gizmo (v.United). Jennifer Sekreve werd tweede met de Contango-merrie Gamante D met 76.60%.  Jeanine Nieuwenhuis en Genua TC (v.Charmeur)  wonnen al meerder Subli selecties, maar nu werden ze met een minimaal verschil derde met 76%. Ook Joyce Leanearts scoorde 76% met Georde (v.Johnson) en werd hiermee vierde.

 

Bron:  Persbericht Subli Competitie
Foto: Focussed

Reacties