WEF: Deusser wint de Spy Coast Farm 1.45m

WEF: Deusser wint de Spy Coast Farm 1.45m

De negende week van het Winter Equestrian Festival begon woensdag met een overwinning voor de Duitse springruiter Daniel Deusser. De ruiter kwam aan start met Mouse in de met 33.000 dollar gedoteerde Spy Coast Farm over 1.45m. Naast Deusser waren nog eens 59 combinaties present, waarvan vijftien foutloos bleven. Deusser en de vijftienjarige Holsteiner ruin Mouse (v. Limbus) kwamen uiteindelijk met een tijd van 55.69 seconden als winnaars uit de bus.

‘Mouse is alweer vijftien jaar oud. Hij heeft veel ervaring opgedaan onder verschillende ruiters en nadat ik afgelopen jaar bij Stephex Stables aan de slag ging, kreeg ik hem te rijden. Het is een echt speedpaard. Ik hoef alleen maar de sturen en hem de hindernissen te laten zien en dan doet hij zijn uiterste best om foutloos te blijven.’

De tweede plaats was voor Shane Sweetnam (Ierland) en de veertienjarige Solerina (v. Cruising). Zij kwamen tot een eindtijd van 56.63 seconden. Op drie eindigt Brianne Goutal (Amerika) met Onira (v. Nimmerdor), gevolgd door Johannes Ehning (Duitsland) met Cayenne (v. Cornet Obolensky) op vier en Beezie Madden (Amerika) met Simon (v. Mr. Blue) op vijf.

Vergelijkbare artikelen

Reacties