Vici R keert terug naar Sven van Dijck

Vici R keert terug naar Sven van Dijck

0 85
Rosalie biedron
foto: Remco Veurink

In juni van vorig jaar raakte bekend dat Gudrun Patteet de 13-jarige Vici R (v. Darco) van Sven Van Dijck zou uitbrengen. De bedoeling was om Vici enkele grotere wedstrijden te laten lopen. Met Gudrun in het zadel won het duo verschillende 1m40 proeven. Sinds kort staat Vici nu terug bij Sven. Hij bracht hem vorig weekend nog succesvol uit in de Grote Prijs bij Dena Stables.

Gudrun Patteet: “Wij zijn onderling overeengekomen dat Vici terugkeert naar Sven. Ik ben blij dat ik hem een tijd heb mogen rijden. Het hoogtepunt in die periode was een 6e plaats in de 1m50 Grote Prijs in Opglabbeek tijdens het Horse and Friends Event.”

Intussen heeft Gudrun wel een ‘oude bekende’ weer op stal staan. Zo is de 11-jarige BWP merrie Sea Coast Ferly (v. Calato) teruggekeerd naar Patteet. Afgelopen zomer verhuisde het fokproduct van Jan Mertens naar Ashford Farm. Daar sprong ze verschillende wedstrijden met Pieter Clemens en Marlon Zanotelli.

“Ferly heeft rust gehad en verschijnt eind deze maand opnieuw op wedstrijd. Ik ga haar zelf terug opbouwen en daarna samen met Alain beslissen wie haar zal rijden.” aldus Gudrun.

Foto: Remco Veurink
Bron: Equnews

Reacties