Vereecke verkoopt topper Allegro

Vereecke verkoopt topper Allegro

0 34

Vlaams kampioen Koen Vereecke heeft zijn topper Allegro van de Donkhoeve (Mr. Blue x Robin II Z) verkocht. Eind december werd Vereecke nog Vlaams kampioen op Jumping Mechelen met de 14-jarige ruin. Het fokproduct van Gustaaf Quintelier is dit weekend aan het werk op de CSI3* van Bethune met de 43-jarige Argentijn Fabio Levias da Costa.

Moeder van Allegro van de Donkhoeve is Equipharma Utopia van de Donkhoeve. Bijzonder is dat zij onder Pieter Devos op het CSIO4* 2011 in Linz samen met haar zoon deel uitmaakte van het Belgische landenteam dat op de tweede plek eindigde.
Enkele weken geleden won Koen Vereecke met Allegro nog op het CSI3* van Lummen een 1m45 proef. Zij werden er ook tweede in een 1m50 rubriek. Tijdens het indoorseizoen eindigden ze als derde op het CSI van Opglabbeek, Genk en Rosieres aux Salines. Op het Belgisch kampioenschap behaalde de combinatie Vereecke/Allegro brons, achter Gregory Wathelet en Pieter Devos.

‘Allegro is 14 jaar oud en de laatste tijd was er veel vraag naar hem. Ik moet ook zien dat mijn stal blijft draaien en daarom heb ik besloten hem te verkopen’, aldus Koen Vereecke, die sinds eind vorig jaar volledig eigenaar was van Allegro.

Equnews/Hoefslag

Reacties