Van den Brink wint GP YR

Van den Brink wint GP YR

0 16

Tijdens haar laatste Young Rider concours won Stefanie van den Brink met Ace de Grote Prijs van de Young Riders tijdens Indoor Twente. In deze selectieve proef wisten slechts vier combinaties zich te plaatsen voor de barrage. De eerste drie barragekandidaten maakten fouten waardoor Stefanie met een nul ronde de winst kon pakken. Ze reed een perfecte barrage en ging er met de winst van door. Frederique Lebon werd tweede met Zorlando (v. Lando), voor de Belg Pieter clemes met Anthony (v. Tadmus).

Pony’s

Bij de Grote Prijs voor pony’s was Ierse Susan Fitzpatrick de allersnelste met haar pony Rock Dee Jay. In een goed gevulde Go Planet Expo Hall en met een zeer enthousiast publiek plaatsten maar liefst combinaties zich voor de barrage van de Grote Prijs. De één na de andere combinatie verbeterde elkaars tijd. Susan was de allersnelste in een spectaculaire barrage.

De tweede plaats was voor de Engelse Charlie Dawson met Maradonna, derde werd Jodie Hall Macateer met Tyxilix. De snelste Nederlander was de sterk rijdende Babette Kuiper met Pico.

Hoefslag/Indoor Twente

Reacties