Twentse ruiters naar Frankfurt

Twentse ruiters naar Frankfurt

0 73

In Frankfurt begint morgen het Festhallen Reitturnier. Op het CSI3* komt een sterk deelnemersveld in actie. Naast wereldkampioen Jeroen Dubbeldam (Cashman, Conjurer en Quality Time TN), die zijn Zenith SFN nog rust gunt na de WEG, komen Gert-Jan Bruggink (Connelly, Sacramento en Vampire), Willem Greve (Avion en Carambole), Gerco Schröder (Glock’s Cognac Champblanc en Glock’s Zaranza), Ben Schröder (LuLu en Urban Hero) voor Nederland in de ring.

Uit Duitsland zelf zien we een groot aantal ruiters in actie, waaronder David Will, Janne-Friederieke Meyer, Lars Nieberg en Hans-Dieter Dreher. Jos Lansink en Gregory Wathelet rijden voor België. De in Salzburg zo succesvolle Amy Graham (Australië) staat ook op de startlijst. Het publiek kan ook genieten van de prestaties van senior Hugo Simon uit buurland Oostenrijk.

Dressuur

In de CDI4* dressuur komt Patrick van der Meer met Zippo (v. Rousseau)  in de ring. Hij neemt het op tegen absolute toppers, zoals Isabell Werth, Jessica von Bredow-Werndl en broer Benjamin Werndl, Matthias Rath (naar alle waarschijnlijkheid nog niet met Totilas), Dorothee Schneider en Patrick Kittel. De in Duitsland prestigieuze finale van de Nürnberger Burg­Pokal voor jonge Grand Prix-talenten en de Louisdor Preis staan op het programma.

Deelnemers Festhallen Reitturnier Frankfurt.
Alle informatie over het concours in Frankfurt.

(Foto: Remco Veurink)

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties