Twee keer Zwitersland, twee keer Cornet en twee keer exact 49,43 sec

Twee keer Zwitersland, twee keer Cornet en twee keer exact 49,43 sec

0 184

Aparter kan bijna niet: in de Glock CSI5* Grand Prix in het Oostenrijkse Treffen ging de winst naar twee ruiters die in de barrage precies dezelfde tijd hadden neergezet. Allebei kwamen ze uit Zwitserland en allebei reden ze ook nog eens op een nakomeling van topvererver Cornet Cobolensky.

Het waren Steve Guerdat met Corbinian als Martin Fuchs met de eveneens elfjarige Clooney die voorop reden in de ereronde. Beide gingen met 77.625 Euro naar huis.

Nog meer Cornet Obolensky

Cian O’Connor stuurde Skyhorse (v. Calvaro) naar de derde plek, gevolgd door twee Belgen, Pieter Devos met zijn nationaal kampioen Espoir (v. Surcouf de Revel) en de derde Cornet Obolensky in de barrage, Coree.

Om het succes van de Clinton-zoon compleet te maken, werd de laatste barragekandidaat, Cornet Kalua met Max Kühner, beloond met een achtste stek.

Net niet voor de Nederlanders

De Nederlandse ruiters kwamen er in de 1.60m Grote Prijs niet aan te pas. Zowel Jur Vrieling met Corporal VDL als Marc Houtzager met Sterrehof’s Baccarat liepen een foutje op in de basisronde en waren net te langzaam om in de prijzen te vallen.

Uitslag Glock CSI5* Grote Prijs

Foto: Remco Veurink

Vergelijkbare artikelen

Reacties