Teams voor finale Nations Cup bekend

Teams voor finale Nations Cup bekend

0 261
Glock's London

De teams die deelnemen aan de finale van de Furusiyya FEI Nations Cup in Barcelona, van 22 t/m 25 september, zijn bekend.

Groot-Brittannië en België, die volgend jaar degraderen naar de tweede divisie, zijn opgeroepen als finalisten, omdat de regio’s Azië/Australië en Midden-Oosten niet aan het minimum aantal deelnemers kwam. Oekraïne, winnaar van divisie 2, zal niet meedoen; Oostenrijk neemt die plek in.

We komen dan tot het volgende lijstje: Australië, België, Brazilië, Colombia, Duitsland, Egypte, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Mexico, Nederland, Oostenrijk, Qatar, Spanje, VS, Zweden en Zwitserland.

Het team dat het voor ons land mag opknappen bestaat uit de Olympische combinaties Harrie Smolders met Emerald N.O.P. en Maikel van der Vleuten met VDL Groep Verdi TN N.O.P., Gerco Schröder met Glock’s London N.O.P. (foto), Jeroen Dubbeldam met Carusso La Silla en Wout-Jan van der Schans met Capetown.

Beerbaum voor het laatst

Voor Ludger Beerbaum wordt het het laatste optreden in de rode rijjas van zijn land. Hij berijdt Olympische partner Casello. Christian Ahlmann (met Taloubet Z), Daniel Deusser met First Class en Marcus Ehning (met Pret a Tout) vergezellen Beerbaum.

Worldofshowjumping/Hoefslag

Foto: Remco Veurink

Reacties