Subli Competitie: Hennesey en Inferno winnaars in Peelbergen

Subli Competitie: Hennesey en Inferno winnaars in Peelbergen

0 266
Joyce van Opbergen - Inferno VSN Trofee 2016 © DigiShots

Na de KWPN Kampioenschappen in Ermelo mochten de jonge dressuurpaarden opnieuw aantreden in de Subli Competitie. Bij Hippisch Centrum de Peelbergen kwamen achttien vier- en vijftien vijfjarigen aan de start.

Bij de vierjarigen wist Inferno (foto) met Joyce van Opbergen de juryleden te imponeren, net als in de VSN-finale eind vorig jaar, waarin de zoon van Everdale achtste werd. Jan Peeters en Karin Retera beoordeelden o.a. de stap en draf met een 8.5 en de galop met een 9, wat een totaalscore van maar liefst 84,40% opleverde.

Renate van Vliet twee keer tweede

KWPN-hengst In Style (v. Eye Catcher) scoorde ook louter 8’en en 8.5’en op zijn gangen en aanleg, waarmee hij onder Renate van Vliet naar de tweede prijs werd gereden met 82,60%. Jos Hogendoorn scoorde ook in de 80% en nam de derde prijs in ontvangst met een score van 82,40%. De Desperados-nakomeling Icerole DVB viel vooral op door zijn zuivere en goede stap die beloond werd met een 9.

Hennesey

Hennesey (v. Tuschinski) was onder Lotte Meulendijks de winnaar bij de vijfjarigen. Met o.a. een 9 op de stap, een 8.5 op de draf en 8 op galop kwam de score op 83,40%. Renate van Vliet werd opnieuw tweede, nu met de vijfjarige Axia’s Happy U.S. De Jazz-nakomeling scoorde maar liefst een 9 op haar draf en behaalde een totaal van 80%.

Toekomstpaard Nicole den Dulk

Peter de Boer werd derde met Gwini VZH (v. Swini van de Kemperhoeve) met 77,80%. Deze merrie is van Nicole den Dulk, die zelf ook aanwezig was om haar paard aan te moedigen. Haar toekomstpaard deed het voortreffelijk!

De volgende Subli Selectie is 10 September in De Mortel.

Bron: Persbericht Subli Competitie

Foto: DigiShots

 

Reacties