Stockholm: Opnieuw raak voor Bertram Allen en Quiet Easy

Stockholm: Opnieuw raak voor Bertram Allen en Quiet Easy

0 173

Het was vanochtend alweer de tweede zege op rij voor Bertram Allen en Quiet Easy. Het Ierse wonderkind scoorde gisteren in Stockholm al een overwinning het 1.50m direct op tijd. Vanochtend mocht het duo hier ook nog eens winst in de 1.55m Grote Prijs van Zweden bij optellen. Allen en de nakomeling van Quidam’s Rubin voltooiden de zes deelnemers tellende barrage in een razendsnelle tijd van 45.19 seconden. Daarmee bleven ze bijna drie seconden voor op de Duitse Meredith Michaels-Beerbaum en Apsara (v. Ephebe For Ever). Voor hen was er in 47.89 seconden een tweede plaats. De zege in deze Grote Prijs leverde Allen een tweede gloednieuwe bolide op.

Geir Gulliksen en Violetta D (v. Quinar) sloten aan op de derde plek, terwijl Johan Lundh en Miebello (v. Quite Easy I) met vier strafpunten goed waren voor de vierde plaats. Landgenoten Charlotte Mordasini (Zweden) en Tiny Toon Semilly (v. Diamant de Semilly) maakten vervolgens de top vijf compleet.

Jur Vrieling en VDL Zirocco Blue N.O.P. kregen gisteren nog te maken met een ongewone weigering. Vandaag revancheerde het duo zich met een rit zonder hindernisfouten, hoewel de tijd roet in het eten gooide. Vrieling stuurde zijn Mr. Blue hengst uiteindelijk naar de zevende plaats.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties