Stal Roelofs in de verkoop

Stal Roelofs in de verkoop

0 59

Na een rijke historie van 40 jaar topfokkerij komt Stal Roelofs te koop. Omdat zich voor het paardengedeelte van de Roelofs Groep geen opvolger voor oprichter Herman Roelofs aandient, wordt nu een nieuwe eigenaar gezocht voor één van de succesvolste fok- en sportstallen van Nederland.

Een leven lang heeft grondlegger Herman Roelofs zich met passie ingezet voor de paardenfokkerij. Met trots kijkt hij dan ook terug op een leven lang investeren in kwaliteit en selecteren op succes. De door Stal Roelofs gefokte hengsten Ommen en VIP maakten 25 jaar geleden al furore in Amerika. Door de goedkeuring van talloze hengsten uit de R-filosofie, waaronder de preferent verklaarde Namelus R, droeg Stal Roelofs bij aan de mondiaal leidende positie die de Nederlandse springpaardenfokkerij momenteel inneemt. In 2010 werd Stal Roelofs uitgeroepen tot KWPN Fokker van het Jaar. Het besluit tot verkoop is dan ook een emotionele beslissing, echter genomen op basis van rationele overwegingen.

“Een leven lang heb ik gebouwd aan het familiebedrijf Roelofs”, zegt Herman Roelofs. “Nu is het moment gekomen om wat gebouwd is aan anderen over te laten. Een heel specifiek onderdeel van het bedrijf, Stal Roelofs, ga ik bij gebrek aan opvolging nu ook loslaten.”

Hoefslag/Stal Roelofs

Vergelijkbare artikelen

Reacties