Smolders wint de Audi Prix

Smolders wint de Audi Prix

0 36

Harrie Smolders en Regina Z (v. Rex Z) waren vanmiddag de snelste combinatie in de Audi Prix, de zwaarste rubriek van vandaag tijdens CSI Eindhoven. Smolders en zijn razendsnelle Zangersheide merrie van Rex Z kwamen in 36.99 seconden rond door het parcours over 1.45m. Leon Thijssen en de eveneens Zangersheide gefokte Haertthago (v. Heartbreaker) volgden met 37.16 seconden op de tweede plaats, voor Maikel van der Vleuten en VDL Groep Arera C (v. Indoctro). Belg Kevin Gielen en Fariska (v. Nonstop) eisten de vierde plaats op, voor Michel Hendrix en zijn talent Eder van den Blauwaert (v. Kashmir van Schuttershof). Timothy Hendrix en Very Nice, onlangs nog aan start in de Nations Cup wedstrijd van La Baule, sloten nu aan op de zesde plaats.

ING Prix

De ING Prix over 1.40m viel op het nippertje in handen van de Braziliaan Carlos Motta Ribas, die zijn KWPN ruin Ronaldo (v. Ahorn) in 70.83 seconden naar de overwinning stuurde. Biance Schoenmakers en de eveneens KWPN gefokte Zorianda (v. Indorado) volgde met 71.60 seconden op de tweede plaats, voor Leon Thijssen en Ulena (v. Baloubet du Rouet). Rob Heyligers nam met Zeline (v. Hemmingway) bezit van de vierde plaats, voor Gerben Morsink en Faithfull (v. For Keeps). Daarmee bestond de complete top vijf uit KWPN fokproducten.

1.30m

Frank van Helmond en Doerak (v. Zento) waren in het 1.30m de sterkste combinatie. In 31.63 seconden warne zij goed voor de zege. Ernesto Canseco (Mexico) en Celebrity VDL (v. Indoctro) volgden op de tweede plaats, voor Wout-Jan van der Schans en Caapverdi (v. Verdi).

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Stefano Grasso

Reacties