Olympia: Scott Brash wint ook zonder Ursula of Hello Sanctos

Olympia: Scott Brash wint ook zonder Ursula of Hello Sanctos

0 164
EK Springteam
Scott Brash met Hello M'Lady Foto: LGCT

De Longines FEI Wereldbeker wedstrijd in London kreeg zojuist de gedroomde afloop. Voor eigen publiek vochten Ben Maher en Scott Brash om de eerste plaatsen. Het was Brash die aan het langste eind trok.

Hij reed niet op zijn al sinds het voorjaar geblesseerde Hello Sanctos en ook niet op Rolex Grand Prix-winnaar Ursula XII, maar met de tienjarige Hello M’Lady (BWP, v. Indoctro). Collega Maher met Diva II (AES, v. Kannan) werd op 12/100 seconde afgetroefd. Vlak achter het Britse duo mocht Nicola Philipaerts zich als derde opstellen met H&M Harley vd Bisschop (BWP, v. Dulf van den Bisschop).

Vier vierfouters

Laura Kraut met de Holsteiner merrie Zeremonie (v. Cero II) bleef Ornellaia (Holst. v. For Pleasure) nipt voor. Eerste vierfouter was de altijd snelle Italiaan Lorenza de Luca met Limestone Grey (ISH, v. Try Time).

Don VHP Z

De enige Nederlander in Olympia, Harrie Smolders met Don VHP Z (v. Diamant de Semilly) kon geen poten breken. De voshengst kreeg twee ongebruikelijke balken aan de benen én een tijdfout, net als het ook niet onsuccesvolle Franse duo Penelope Leprovost met Ratina d’La Rousserie en Philippe Rozier met Rahotep de Toscane.

Uitslag Longines FEI World Cup Londen,

Bron: Hoefslag

Foto: LGCT

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 18)

Reacties