San Giovanni: Wout-Jan van der Schans in goede vorm

San Giovanni: Wout-Jan van der Schans in goede vorm

0 71
Wout-Jan van der Schans

Een prima prestatie voor Wout-Jan van der Schans en Capetown. Deze ervaren combinatie finishte vanmiddag aan kop tijdens het 1.45m van San Giovanni in Marignano. Op Italiaanse bodem stuurde de Nederlander zijn Oklund-nazaat, waarmee hij vorige week nog de Grote Prijs won, naar een foutloze eindtijd van 67.23 seconden. Daarmee bleven zij drie ruime seconden voor op Juan Carlos Garcia en de eveneens KWPN gefokte Zilver (v. Clinton). Voor hen was er in 70.45 seconden de tweede plaats.

Rodrigo Mesquita Marinho en Cleofas van Westuur (v. Toulon) legden beslag op de derde prijs, Carlos Lopez (Colombia) en de voorheen door Emanuele Gaudiano gereden Padinus-zoon Admara. Keith Shore (Engeland) en Mystic Hurricane (v. Tornado) vervulden de vijfde plek, voor Charlotte Verhagen en Abache HL (v. Cantos) op zes.

1.40m

Naast de winst in het 1.45m was er voor Van der Schans ook nog eens een tweede prijs in het 1.40m. In 58.42 seconden galoppeerde hij met Caapverdi (v. Verdi) naar de tweede plaats. Deze combinatie was gisteren nog goed voor winst in dezelfde rubriek. Vandaag bleken Keith Shore en de Zangersheide gefokte Zegreanna Z (v. Zandor Z) een maatje te groot. Maximiliam Schmid (Duitsland) eiste met Lords Guy, een zoon van de gisternacht overleden Lord Z, de derde plaats op. Charlotte Verhagen en Zimba HL (v. Berlin) namen bezit van de vijfde plaats.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties