San Giovanni: Raak voor Wout-Jan der Schans in Grote Prijs

San Giovanni: Raak voor Wout-Jan der Schans in Grote Prijs

0 144
Wout-Jan van der Schans

Nadat de ruiter eerder op dag nog achter het net viste, was het vanmiddag raak in de driesterren Grote Prijs van San Giovanni in Marignano. Wout-Jan van der Schans en Capetown (v. Oklund) bleken te snel voor de concurrentie tijdens deze rubriek over 1.50m in twee ronden. De ervaren combinatie noteerde een eindtijd van 52.92 seconden, waar de overige ruiters zich vervolgens op stuk beter. De Duitse Simone Blum kwam met haar Alice (v. Askari) nog het dichtste in de buurt van de prestatie van Van der Schans. In 53.83 seconden waren zij goed voor de tweede plaats.

Adeline Hecart (Frankrijk) en Pasha du Gue volgden op de derde plaats, voor de Zwitserse Frederique Fabre Delbos en Nirvana Basters. Wilm Vermeir en Gentiane de la Pomme maakten vervolgens de top vijf compleet.

Tweede plaats

In de rubriek over 1.45m scoorde Van der Schans vanochtend ook nog eens een tweede plaats. Samen met zijn Aquila SFN (v. Ovidius), het paard waarmee hij zich gisteren ook al in de kijker reed, moest hij in 36.94 seconden het hoofd buigen voor Fabio Crotta en Wilandro. Marc Bettinger en Ravisante de Pleville vinden we terug op de derde plaats.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties