San Giovanni: Gerco Schröder op het podium in Grote Prijs

San Giovanni: Gerco Schröder op het podium in Grote Prijs

0 162

De driesterren 1.50m Grote Prijs van San Giovanni in Marignano (Italië) kende vanmiddag een ruiter uit eigen land. Gianni Govoni (Italië) stuurde de KWPN gefokte Antonio, een elfjarige zoon van Oklund, in 45.31 seconden naar winst. Daarmee bleef hij voor op de overige dertien ruiters in de tweede manche, want Marcel Marschall (Duitsland) en de Concas-nakomeling Utopia volgden in 45.91 seconden op de tweede plaats.

Gerco Schröder kwam eveneens tot een prima resultaat. De Nederlander stuurde zijn Glock’s Lausejunge (v. Ludwigs AS) in 47.56 seconden naar de derde plaats. Voormalig Nederlands kampioen Gert-Jan Bruggink vinden we met Connelly (v. Calvados Z) op de vierde plaats. Deze combinatie was met 44.68 seconden weliswaar goed voor de snelste tijd, maar moest deze prestatie met een springfout bekopen. Maximilian Schmid (Duitsland) en Chacon (v. Chacco-Blue) maakten de top vijf compleet.

Sanne Thijssen en Con Quidam RB (v. Quinar) mochten zich eveneens melden voor de tweede manche. Met acht strafpunten was er voor hen een tiende plaats. Jelmer Hoekstra, eerder op de dag nog goed voor winst, finishte met Anastaci (v. Manhattan) op de veertiende plek.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

 

Reacties