Redefin: Zweedse zege met Nederlands tintje in Grote Prijs

Redefin: Zweedse zege met Nederlands tintje in Grote Prijs

0 145
Johan-Sebastian Gulliksen dopingtekst
foto: Remco Veurink

De zege in de driesterren Grote Prijs van Redefin (Duitsland) viel vanmiddag in Zweedse handen. Nicole Persson stuurde tijdens een spannende acht deelnemers tellende barrage haar Lexington, een vijftienjarige Andiamo-zoon die voorheen door Gerco Schröder en Albert Voorn gereden werd, naar winst. Het duo was weliswaar in 44.01 seconden niet goed voor de snelste tijd, maar wel voor de enige foutloze ronde.

Sören Pedersen (Denemarken) en Tailormade Chaloubet (v. Chacco-Blue) noteerden in 42.18 seconden de snelste tijd, maar een springfout weerhield hen van de eindoverwinning. Uiteindelijk nam dit duo genoegen met de tweede plaats. Philip Rüping en Copperfield (v. Contendro I) sloten aan op de derde plaats, voor Peder Fredricson (Zweden) en H&M Zaloubet (v. Maloubet de Pleville). Rolf-Göran Bengtsson en Oak Grove’s Heartfelt (v. Heartbreaker) maakten de top vijf compleet.

In deze rubriek verschenen twee Nederlandse combinaties aan start. Gert-Jan Bruggink en Connelly (v. Calvados Z) noteerden met een zestiende plaats het beste oranje resultaat. Chantal Regter en de Oldenburger hengst Quilando (v. Quintender) vinden we terug op de 28ste plek.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Vergelijkbare artikelen

Reacties