Predicaatverhoging voor Verdi, Berlin Harley VDL, Baltic VDL én Tangelo van de...

Predicaatverhoging voor Verdi, Berlin Harley VDL, Baltic VDL én Tangelo van de Zuuthoeve

0 440

Big Star komt naar Den Bosch

Keurpredicaat voor Baltic VDL

Ook Verdi, Berlin, Harley VDL, Baltic VDL en Tangelo van de Zuuthoeve komen ’s middags een voor een in de piste. Geen van deze hengsten behoeft eigenlijk nog toelichting, iedere springliefhebber heeft ze op het netvlies staan.

De jongste van het stel, Baltic VDL, mag in Den Bosch het keurpredicaat in ontvangst nemen. Sinds kort wordt hij door Jur Vrieling gereden, die direct al internationaal succes boekte door begin januari tweede te worden in de Grote Prijs van Drachten.

Preferentpredicaat voor Harley VDL, Verdi, Berlin en Tangelo van de Zuuthoeve

Voor de andere hengsten wacht het preferentpredicaat. Harley VDL kreeg er dit jaar maar liefst drie KWPN-goedgekeurde zonen bij: Jenssen VDL, Justice HL en Jubel ES. Verdi heeft inmiddels ook al vier KWPN-goedgekeurde zonen en zijn oudste nakomelingen presteren heel goed in de sport.  erbij in Jenssen VDL, Justice HL en Jubel ES, zij scoorde ook de hoogste punten van het verrichtingsonderzoek. Vorige week werden de eerste en vijfde plaats in de WB-wedstrijd van Guadalajara (Mexico) bezet door de tienjarige Verdi-nazaten Davinci en Dontez.

Ook Berlin laat van zich horen via zijn nakomelingen. Momenteel staat de spierwitte hengst tiende op de WBFSH Sire Ranking door het groot aantal internationaal springende nakomelingen. Daarnaast heeft ook Berlin vier KWPN-gekeurde zonen. Tangelo van de Zuuthoeve valt ook positief op via zijn nakomelingen. Dit jaar kreeg hij zijn derde goedgekeurde zoon bij het KWPN, de inmiddels erkende Darry Lou. Deze tienjarige voshengst maakte het afgelopen jaar furore onder Beezie Madden op het allerhoogste niveau.

Bron: KWPN

Foto: Remco Veurink

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Reacties