Poll: Moet Rabobank Londen wel of niet behouden?

Poll: Moet Rabobank Londen wel of niet behouden?

0 37

De Rabobank behaalde op vrijwel alle fronten een juridische zege in de zaak omtrent de voormalige Stal Eurocommerce. De stal en de paarden zijn volgens de uitspraak onrechtmatig in de handen van Ger Visser jr. terecht gekomen en moeten terug naar de curatoren en schuldeisers van het faillissement rond de voormalige vastgoedgigant Eurocommerce.
Hoewel Visser jr. in hoger beroep gaat, stellen de rechters de Rabobank -dat nog 38,25 miljoen euro te vorderen heeft- al wel in de gelegenheid om eventueel de paarden te verkopen. Dit creëert de bijzondere situatie dat de Rabobank als belangrijkste paardensportsponsor van Nederland en hoofdsponsor van de KNHS kan beslissen over het lot van de beste springcombinatie die ons land rijk is: Gerco Schröder en London.

Tien miljoen voor London?

In het vonnis wordt al gesproken over een geschatte waarde van 10 miljoen euro voor de fenomenale voshengst en bij insiders is bekend dat kopers uit Qatar hun interesse in London al kenbaar hebben gemaakt. De vraag die we daarom willen stellen in onze poll is de volgende: Vind jij dat de Rabobank als hoofdsponsor van de KNHS London moet behouden voor Gerco Schröder en dus voor Nederland? Je kunt kiezen uit onderstaande opties en stemmen op de poll aan de rechterkant van deze pagina (op de desktopsite).

-Nee, de Rabobank moet zakelijk gezien altijd gaan voor het hoogste bod.

-Ja, de Rabobank moet met minder genoegen nemen als London behouden kan blijven.

Foto: Remco Veurink

Reacties