Nieuwe Mr. Blue-zoon voor Ehning

Nieuwe Mr. Blue-zoon voor Ehning

0 41

Fabien Schreiber stuurt een tweede hengst richting Duitsland bij Marcus Ehning. In navolging van Copin vd Broy gaat nu ook Again du Toultia (Mr. Blue x Eros Platière) naar Ehning. Hij vertrekt eind deze maand, nadat de laatste porties sperma zijn ingevroren. Daarmee krijgt Ehning naast zijn getrouwe Plot Blue (foto) een tweede nakomeling van topvererver Mr. Blue tot zijn beschikking.

Again du Toultia kwam zaterdag nog in Lanaken op de hengstenkeuring en werd goedgekeurd op basis van zijn parcours onder het zadel van Fabrice Galdini. Eerder was hij al AES aanvaard, waardoor er reeds enkele fraaie veulens van de zevenjarige hengst rondhuppelen. Again du Toultia is geboren bij Fabien Schreiber.

Zijn moeder Madona PK sprong internationaal met Fabrice Galdini. Ze nam o.a. succesvol deel aan het Masters toernooi van Spruce Meadows. Ze is ook moeder van veertien volle broers en zussen met als vader Copin vd Broy. Onder hen o.a. Cannonball du Toultia Z, Daytona du Toultia Z, Cheops du Toultia Z en Cowboy du Toultia Z.

Galop.be/Hoefslag

Vergelijkbare artikelen

Reacties